RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

‘FC Apeldoorn’: over het Apeldoornse amateurvoetbal

APELDOORN - Reuring in de Apeldoornse voetbalsferen

Na de bekerwinst van CSV Apeldoorn op het eigen sportpark Orderbos in een zinderende wedstrijd tegen Sparta Nijkerk in 2017 met het overvolle sportpark in extase, bleef het heel lang stil. Waar gingen de Apeldoornse voetbalfans nou nog heen met het idee: daar móét ik zijn? Dat moeten we toch om kunnen draaien? Op vele vragen in mijn hoofd bleek het antwoord ‘FC Apeldoorn’ te zijn. Een podcast over het Apeldoornse amateurvoetbal.

Van podcast naar Radioprogramma

De eerste podcast aflevering was een feit. Daar zaten Dick, Belinda en Armon op een vrijdagavond ineens twintig minuten over De Apeldoornse Derby tussen WSV en Columbia te praten. Er volgden nog twee afleveringen en dit beviel zo goed dat binnen RTV Apeldoorn is besloten om er een Radioprogramma van te maken.

Vanaf begin september produceren we iedere week een uitzending van ‘FC Apeldoorn’. Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur op Radio Apeldoorn. Één keer per maand maken we de uitzending op locatie (bij een van de Apeldoornse voetbalclubs.)

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn