RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

‘De Dorpentour’ begint aan een nieuwe reeks

APELDOORN - ‘De dorpentour' is in 2018 bedacht met als doel om meer aandacht te geven aan wat er leeft in de dorpen en wijken van Apeldoorn. RTV Apeldoorn zendt vanaf nu weer maandelijks een zaterdag uit vanuit een dorp of een wijk.

Inmiddels is het programma al helemaal rond geweest en begint nu weer met een nieuwe ronde. De eerste aflevering, op zaterdag 19 september, zal plaatsvinden in Hoenderloo, waar in 2018 ook de eerste aflevering plaatsvond. De tweede aflevering op 10 oktober wordt uitgezonden vanuit Apeldoorn Zuid.

Programma volgorde:

  • 10.00-12.00 uur, onderwerpen met een politiek randje. We nodigen als gesprekspartner een aantal politieke partijen uit en bij voorkeur de betrokken wethouder.
  • 12.00-13.00 uur, De Proattafel, een programma in het Apeldoornse dialect waarbij diverse onderwerpen besproken worden.
  • 13.00-16.00 uur, De Zaterdagmiddagmix, informatief programma met luchtige onderwerpen.

Voor 7 november staat de locatie nog niet vast. Dorps- en wijkraden die interesse hebben kunnen mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn