RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doneren

Zoals je waarschijnlijk wel weet waren wij als RTV Apeldoorn jarenlang dé lokale omroep van Apeldoorn. En ondanks dat veel Apeldoorners nog steeds denken dat dat zo is, wat heel fijn is, is er toch iets veranderd. In december 2020 besloot de gemeenteraad om de zogeheten uitzendlicentie aan een andere partij te geven.

Maar wij gingen door! Als EEN lokale omroep in plaats van DE lokale omroep. In feite is er niet zoveel veranderd: we maken nog heeeeel veel radioprogramma’s én we maken tv. En die zie je terug op YouTube, onze social media kanalen en onze website.

Wat wél een flinke verandering is, is dat we geen geld meer krijgen. En dat is pittig. Daarom hebben we nu verschillende manieren bedacht waarop jij ons kunt steunen. Zodat wij, totdat we hopelijk de licentie weer terugkrijgen, kunnen blijven doen wat we het allerleukst vinden. Voor jou, zodat jij op de hoogte blijft van wat er in de gemeente Apeldoorn gebeurt.

Je zou ons enorm helpen als je ons een klein financieel duwtje in de rug geeft. Of een groot duwtje, dat mag natuurlijk ook. Lees hieronder hoe je ons kunt ondersteunen; eenmalig, per maand of per jaar.

Alvast heel erg bedankt!

 

Liefs namens alle ruim 100 vrijwilligers van RTV Apeldoorn

 

Optie 1: Betaallink (eenmalig)

Gebruik één van de onderstaande knoppen voor verschillende betaalverzoeken (iDEAL).

€5 donatie knop €10 donatie knop €25 donatie knop €50 donatie knop €100 donatie knop €500 donatie knopOptie 2: Petjeaf.com (eenmalig of terugkerend)

Heb je al een petjeaf.com account? Dan kun je op het onderstaande logo klikken. Dan kom je op onze Petje Af-pagina.


Optie 3: Bankoverschrijving (eenmalig)

Wil je liever zelf de touwtjes in handen hebben? Dan kun je ook gebruik maken van de onderstaande gegevens om geld naar ons over te maken.

Bankrekeningnummer:  NL18INGB0000982500

Ter attentie van: Stichting RTV Apeldoorn

Omschrijving: Donatie Stichting RTV Apeldoorn


Heb je vragen? Mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen met betrekking tot petjeaf.com? Neem dan contact op via de contactknop op de pagina van petjeaf.com.

We zijn tevens een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor meer informatie hierover en hoe je het kunt gebruiken bij eventuele belastingteruggave, zie onze ANBI pagina waar ook onze jaaruitgaven openbaar zijn in te zien.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn