RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zwerfjongeren halen 1000 euro op voor Kleef

De Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn heeft in totaal 1000 euro bij elkaar gelopen bij de Kleefrun. Hopman van de club Marco Betman is trots op de inzet van ‘zijn’ jongeren. ,,Geweldig hoe ze anderen kunnen helpen.”

Daar moest wel flink voor getraind worden. Met een professionele trainer en flink wat doorzettingsvermogen is dat inmiddels wel gelukt. En van de jongeren die maandagavond de cheque kwamen overhandigen blijkt een enkeling het loopvirus inmiddels te pakken te hebben. ,,Ik ben al aan het oefenen voor de Asselse twee mijl”, laat een van hen weten.

Trots

De jongeren zelf zijn ook trots, net als stichting Kleef. Misschien wel het meest trots op Cherdestiny, die zelf ook meerende bij de ‘Kleef Kidsrun en daarmee geld ophaalde.

Paul Bosman van Stichting ‘Kleef is blij met de donatie. ,,We zijn als stichting echt afhankelijk van dit soort giften en van sponsors.” Stichting ‘Kleef geeft steun en advies aan mensen met kanker en hun naasten. Betman zegt daarover ,,dat gaat deze jongeren ook aan het hart natuurlijk.”

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn