RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zwembad Loenen heeft abonnement op technische problemen

LOENEN - Het openluchtzwembad in Loenen is deze woensdag voor de zoveelste keer dicht door een technische probleem. Deze keer is er een gat in de bestrating is gevonden.

Begin juni ging het zandfilter stuk, waardoor de leidingen vol zand zaten. Het bad ging daarna drie weken op slot. Dat was niet de eerste pech van het jaar. De opening moest in mei keer op keer worden uitgesteld door allerlei oorzaken: werkzaamheden liepen uit en onderdelen bleken defect. 

Het gat dat vandaag werd ontdekt, is ontstaan door lekkage. Het zwembad onderzoekt waar het lek zit en heeft om die reden de pompen uitgezet en het waterpeil omlaag gebracht.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn