RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zuid Doet Samen start nieuw project: ‘’De Locomotief’’

Voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt kan het allemaal behoorlijk lastig zijn. Buurtcoöperatie Zuid Doet Samen gaat ze helpen, zodat ze weten dat ze ertoe doen. Dit doen ze met het project ’De Locomotief’.

Ze gaan eerst beginnen met stagecontracten van een half jaar, waarin de jongeren kunnen kiezen voor Groen of Video editor. Groen houdt in dat je in Apeldoorn-Zuid gaat meehelpen met alle voorkomende werkzaamheden in de groenvoorziening. Hierin gaat Jeroen Krijt de jongeren helpen en begeleiden. Bij Video editor ga je alles doen in het kader van social media, internet en adverteren. Je gaat bijvoorbeeld filmpjes maken, promoten en adverteren van diverse activiteiten in Apeldoorn-Zuid. Hierin gaat Paula Stegeman de jongeren helpen en begeleiden.

Wil jij de groenvoorziening in of een cursus video editor gaan volgen? Stuur dan je motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze gaan starten in het 2de kwartaal van 2022 bij voldoende aanmeldingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn