RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zorgverzekeraar Menzis trekt stekker uit samenwerking gemeentes

Zorgverzekeraar Menzis wil de samenwerking met een aantal gemeentes opzeggen. Welke gemeentes voor de bijl gaan bij Menzis is nog niet duidelijk. Dat staat in een brief die Apeldoorners vandaag in bus vonden. De gemeente Apeldoorn heeft zo’n samenwerking.

De gemeente Apeldoorn heeft een contract lopen bij Menzis. Apeldoornse minima kunnen voor een gereduceerd tarief een zorgverzekering afsluiten bij Menzis. Zo hoeven minima die hun zorgverzekering bij Menzis inkopen geen eigen risico te betalen. Ook mensen die bij de WMO ingeschreven staan, mogen zich aansluiten bij de speciale polissen van Menzis.

In een brief aan Apeldoornse minima informeert de gemeente iedereen die is aangesloten bij Menzis. Daaruit blijkt vooral dat ook de gemeente Apeldoorn nog niet weet waar het aan toe is. ,,Wij verwachten dat Menzis in ieder geval tot 1 januari 2020 uw zorgverzekeraar blijft. Daarmee hebben wij voldoende tijd om voor u een oplossing te vinden”.

De gemeente zegt in gesprek te gaan met de zorgverzekeraar om tot een oplossing te komen. Maar ,,het kan zijn dat een andere verzekeraar in beeld komt. Hoe dan ook: Wij doen er alles aan om het voor u op te lossen”.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn