RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zondag grote zoekactie naar vermiste Dennis, vrijwilligers gezocht

APELDOORN - De familie van de vermiste Dennis Schoonhoven (25) is op zoek naar vrijwilligers die zondag willen helpen met een grote zoekactie. "Ik wil mijn zoon terug", zegt moeder Maike vrijdagavond. "Maakt niet uit hoe, ik wil hem terug."

Dennis verdween woensdagochtend vanuit GGnet, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Apeldoorn. Hij werd vervolgens om 10.00 uur nog gezien in de Action in winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn, maar is sindsdien spoorloos.

Gesloten afdeling

Dennis verbleef sinds maart op een gesloten afdeling van GGnet, maar nam dus toch de benen. Zijn familie verkeert sindsdien tussen hoop en vrees, maar het laatste heeft de overhand. "Ik ben bang dat hij is weggelopen om zich van het leven te beroven", zegt moeder Maike.

De familie en politie zetten alles op alles op Dennis te vinden. "Hij heeft autisme en kan niet voor zichzelf zorgen. We hebben alleen geen enkel aanknopingspunt, weten echt niet waar hij is. Dat maakt het allemaal zo zwaar", zegt Maike, die de afgelopen dagen naar eigen zeggen "enorm gevoelloos" beleefde. "Je bent alleen maar bezig, met zoeken en hopen."

Speurhonden

Donderdag en vrijdag zochten speurhonden naar sporen van Dennis, maar helaas nog zonder succes. Het zoeken gaat in het weekeinde door, waarbij de familie vooral zondag hoopt veel vrijwilligers in te kunnen zetten. 

Pagina op Facebook

"We willen echt overal zoeken, dus dat vraagt nogal wat organisatie", vervolgt Maike. "Mensen die willen meehelpen, wil ik vooral vragen op Facebook de pagina Zoekactie Dennis Schoonhoven te volgen. Het is de bedoeling dat alle informatie daarop komt te staan."

Want Maike wil haar zoon gewoon weer thuis hebben. "Dennis komt uit een gezin met drie mensen. En we willen gewoon weer met z'n drieën zijn." 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn