RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zomerrondleiding Herenboerderij in Loenen

Na een nat voorjaar is de Herenboerderij in Loenen in vol bedrijf. Dat vinden ze een mooi moment om geïnteresseerden een kijkje te geven achter de schermen door middel van een rondwandeling.  

De akkers staan vol met zomergroenten en alle dieren scharrelen lekker buiten rond. Iedere zaterdagmorgen kun je als lid van de Herenboerderij je groente ophalen in de potstal. Die groenten zijn gekweekt op eigen grond, zonder gebruik van kunstmest en gif en worden vers geoogst door de boer en een aantal leden. De meest bewerkelijke groenten om te oogsten zoals peultjes, doperwtjes en boontjes pluk je als Herenboer zelf op zaterdagmorgen. 

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en - als de bomen groot genoeg zijn - ook fruit. Alles van eigen grond!

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? In juli zijn er 2 mogelijkheden om kennis te maken. Loop mee met de rondleiding op zaterdag 6 of 20 juli dan zie je de boerderij en vertellen we je er alles over. Meer informatie en aanmelden via grootemodderkolk.herenboeren.nl 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn