• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zomer vieren in de Apeldoornse binnenstad

APELDOORN - De gehele vakantiemaand augustus vinden er diverse activiteiten plaats in de Apeldoornse binnenstad. De volgende activiteiten staan gepland in augustus.

Apeldoornse Terrassenparade
Op zondag 9 en 23 augustus is er kleinschalig entertainment op het Raadhuisplein en in de Kapelstraat en op zondag 16 en 30 augustus op het Caterplein en Leienplein. Zoek een lekker plekje op één van deelnemende terrassen, bestel een drankje en geniet van enkele (straat)artiesten die aan je voorbij trekken.

Ontdek de Apeldoornse geschiedenis in het gratis Buitenmuseum 75 jaar Vrijheid
In de tentoonstelling Buitenmuseum 75 jaar Vrijheid ontdek je de verhalen die verbonden zijn aan de bevrijding van Apeldoorn. Op zo’n 40 locaties in de binnenstad is de bevrijding van Apeldoorn in beeld gebracht met historische foto’s. De locaties van het Buitenmuseum zijn verzameld op een routeflyer die je gratis kunt ophalen bij de deelnemende locaties in de binnenstad of bekijk deze online via apeldoorn1900.nl.

Pop-up terrassen op diverse locaties
Door alle maatregelen rondom het coronavirus zijn enkele horecaondernemers gebonden aan een aantal regels, die ervoor zorgen dat ze niet op volle toeren kunnen draaien. In de binnenstad vind je vier pop-up terrassen: Serengeti bij het Stationsplein, de pop-up picknick in het Oranjepark, StadsOase op het Van Reekumplein en het foodplein bij restaurant Poppe in de Paslaan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00