RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zomer keert terug in het Wintercircus

Apeldoorn - Wim Zomer is tijdens de première op maandagmiddag als special guest aanwezig in zijn voormalige Wintercircus.
Tegenover RTV Apeldoorn: “We zijn blij dat Emmanuel ons Wintercircus zo prachtig voortzet’’, zegt de voormalig acteur van GTST.
Vooral is het heerlijk om nu zonder stress gewoon op de tribune te zitten en van de voorstelling genieten.’’

Waar gaat het publiek van genieten? Ik ga mij verheugen op Danguir Troupe. Een draadnummer, waar zeven mensen op drie verdiepingen tien meter hoog koorddansen. En op Louis Knie met zijn schitterende paarden carrousel. Het zijn bijzondere acts die je zelden kunt zien.’’ 

Tegenover onze RTV Apeldoorn verslaggeefster maakt Wim zich wel wat zorgen over zijn lintje. Bij het opruimen van zijn huis kwam hij een mooi doosje tegen. Hij is door toenmalig koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Ik weet dat het lintje ooit ingeleverd moet worden, maar het doosje, moet dat ook bewaard blijven?

De zon schijnt niet alleen buiten het Wintercircus. De première voorstelling is volledig uitverkocht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn