RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zoekactie naar vermiste Dennis gaat door: 'We trekken alle registers open'

APELDOORN - Er wordt ook vrijdag gezocht naar vermiste Dennis Schoonhoven (25). De man verdween woensdagochtend uit een instelling in Apeldoorn en keerde daar niet meer terug.

Door: Joost van Erp

De politie laat weten dat 'alle registers worden opengetrokken' om de man op te sporen. Er wordt met man en macht en door diverse partijen naar hem gezocht. Wat er precies wordt gedaan en waar, laat de politie vanwege het lopende onderzoek niet weten.

Er werd donderdag ook naar de man gezocht door reddingshondenteams van RHWW. Louise Smits laat weten dat de vrijwilligers zaterdag, mocht het dan ook nog nodig zijn, opnieuw naar Dennis gaan speuren. "Het is nu even aan de politie. We hopen dat we wat gerichter kunnen gaan zoeken."Op Facebook is een aparte pagina over de vermissing van Dennis te vinden.

Gesloten afdeling

Dennis verdween uit een instelling van GGNet, daar zat hij op een gesloten afdeling. Een woordvoerder geeft aan niet inhoudelijk in te gaan op de verdwijning van de man.

Wel wil ze vertellen hoe 'gesloten' zo'n afdeling is. "Het is geen gevangenis. Zie het als een behandeltraject. Daarin komen op een gegeven moment vrijheden. Dat je bijvoorbeeld zelf of onder begeleiding mag gaan wandelen buiten het terrein. Maar daar maken we altijd afspraken over. Er zijn huisregels."

De woordvoerder laat weten de situatie vreselijk te vinden voor de ouders en andere familieleden van Dennis. "We hopen allemaal op een goede afloop."

Zie ook: Zoekactie met reddingshonden naar vermiste Dennis in Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn