• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zoekactie met twaalf reddingshonden naar vermiste Zoran llic

APELDOORN - In en rondom het Zuiderpark in Apeldoorn heeft zondag een grote zoekactie plaatsgevonden. Met twaalf reddingshonden is gezocht naar de vermiste Zoran llic. Zonder resultaat.

De vader van vier kinderen is sinds vorige week dinsdag spoorloos en zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen. De 40-jarige Zoran woont in de wijk Apeldoorn Zuid. Volgens zijn familie is hij in verwarde toestand vertrokken zonder zijn portemonnee mee te nemen. Een telefoon heeft de man wel meegenomen.

Spoorloos

De Stichting Reddingshonden RHWW in Duiven was sinds zondagochtend met zestien medewerkers aan het zoeken in het park. 'De familie van de man heeft ons ingeschakeld omdat ieder spoor van hem ontbreekt', vertelde Louise Smits van de stichting. 

Beelden van de zoekactie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00