RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vijfhonderd deelnemers aan zoektocht naar vermiste man Apeldoorn

APELDOORN - De grootschalige zoektocht naar Dennis Schoonhoven in Apeldoorn heeft zondag helaas niets opgeleverd. Dat meldt het Coördinatie Platform Vermissing (CPV). Ongeveer vijfhonderd mensen deden mee aan de zoekactie in grote delen van Apeldoorn.

UPDATE: Lichaam gevonden in water in Apeldoorn

De 25-jarig Dennis liep woensdagochtend weg uit een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Apeldoorn. Zijn familie vreest het ergste, maar zet alles op alles om Dennis terug te vinden. Daarom werd zondag een grote zoekactie met vrijwilligers op poten gezet.

Honderd teams op pad

De vijfhonderd deelnemers gingen verdeeld over meer dan honderd teams op pad. Er is vooral gezocht rond de plekken waar Dennis voor het laatst is gezien en aan de randen van de Veluwse gemeente. Ploegen zochten ook met honden. Anderen doorzochten met quads lastige toegankelijke terreinen, terwijl drones speurden in dichtbegroeide maïsvelden.

Geen aanwijzingen

Volgens het CPV heeft het intensieve zoeken helaas niets opgeleverd. "Het laatste team was rond 18.45 uur klaar. We hebben Dennis helaas niet gevonden, en geen concrete aanwijzingen", zegt een woordvoerster.

Het platform laat weten dat de familie heel dankbaar is voor alle deelname aan de zoekactie. De politie was bij de actie betrokken. In de omgeving van Assel zocht een team van Rhww reddingshonden ook naar Dennis.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn