RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zes weken cel voor 'coronahoester' uit Apeldoorn

UTRECHT - Een 43-jarige man uit Apeldoorn is vrijdag op een supersnelrechtzitting bij de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot zes weken cel. Hij hoestte een agent in het gezicht en verzette zich tijdens zijn arrestatie.

De Apeldoorner werd woensdag in een woning in Soest opgepakt na meldingen over geluidsoverlast. De man was aan het schreeuwen. Bij de politieauto hoestte hij de agent op korte afstand in het gezicht. Ook in de auto bleef hij hoesten. 'Eenmaal in de cel hoestte hij niet meer', stelde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM).

De straf is gelijk aan de eis van het OM. De man moet ook een eerder opgelegde, voorwaardelijke celstraf van een week uitzitten en hij moet de betrokken agent 500 euro schadevergoeding betalen.

Zie ook: Zutphense coronahoester acht weken de cel in

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn