• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zangeres Maan komt naar het openingsfeest van nieuwe Anklaar

APELDOORN - Zangeres Maan komt naar het openingsfeest van het nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn!

Hoewel de werkzaamheden in en rondom de winkels nog in volle gang zijn, is de opening van het gloednieuwe winkelcentrum Anklaar a.s. woensdag. Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn er in en om de winkels diverse activiteiten, winacties, proeverijen en optredens. Maan is de slotact van de dag!

Programma openingsfeest Anklaar

  • 10.00 uur winkels open
  • 11.00 uur feestelijke activiteiten en kids fun
  • 16.00 uur officiële opening
  • 16.30 uur optreden Maan

De nieuwbouw van het Winkelcentrum Anklaar is gerealiseerd op de plek waar ruim 40 jaar het voormalige winkelcentrum heeft gestaan.

Met de komst van nieuwe groot winkelketens zullen ook diverse huurders uit het ‘oude’ Anklaar terugkeren in het winkelcentrum. Zij zorgen hiermee voor een aantrekkelijke mix van landelijke ketens en lokale Apeldoornse ondernemers.

Boven het winkelcentrum zijn 60 appartementen gerealiseerd, waarvan 28 koopappartementen en 32 vrije sector huurappartementen. Onder het winkelcentrum zijn ongeveer 535 parkeerplaatsen gerealiseerd in de parkeergarage. Daar kan je straks de eerste 2 uur gratis parkeren.

Vanaf 13 oktober is het winkelcentrum iedere zondag geopend.

RTV Apeldoorn zal aanwezig zijn voor een TV opname bij de opening. In de TV uitzending van donderdagavond volgt de uitzending.  

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn