• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Yvonne de Vries, Apeldoorner van het jaar.

APELDOORN- Vereniging Oud Apeldoorn maakte de Apeldoorner van het jaar 2019 bekend, Yvonne de Vries, maar moest ook afscheid nemen van de voorzitter Miny van der Zande.

Tijdens de Nieuwjaarsvisite afgelopen zaterdag in De Heemgaard, maakte Miny van der Zande (voorzitter van VOA) in haar toespraak niet alleen de Apeldoorner van het jaar bekend, maar kondigde gelijk haar vertrek als voorzitter aan.

Yvonne de Vries was erg verrast toen zij werd uitgeroepen tot Apeldoorner van het jaar 2019, als ambtenaar van de gemeente Apeldoorn was de Vries betrokken bij het bewaren van de plaatselijke cultuurhistorie, in 2019 is zij met pensioen gegaan.

Met een koffertje ‘Ik vertrek’ erop gaf de voorzitter verder aan dat het na 15 jaar als voorzitter tijd wordt om het stokje over te dragen. Miny van der Zande is de tweede voorzitter van de VOA. Zij nam het destijds over van oprichter van de VOA, Jaap Brink.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
18:00 tot 19:00