RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WWNA zoekt ambitieuze trainer voor Vrouwen 2

Voetbalvereniging WWNA uit Apeldoorn is op zoek naar een ambitieuze trainer voor het vrouwenvoetbalteam Vrouwen 2. De vereniging streeft ernaar om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen en ziet de aanstelling van een ambitieuze trainer als een belangrijke stap daarin.

Als trainer van Vrouwen 2 ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen op dinsdag en donderdag en de coaching van het team op zondag tijdens wedstrijden. WWNA biedt een enthousiast elftal van leergierige dames die zichzelf willen verbeteren in het voetbalspel. De trainer zal deel uitmaken van het bestaande technische kader bij de vrouwen van WWNA.

De vereniging zoekt iemand met ruime ervaring in het trainersvak en goede contactuele eigenschappen. WWNA biedt een leuke sfeer en een kans om een groep vrouwen naar een hoger plan te tillen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Voetbaltechnische Zaken Vrouwen WWNA.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn