RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Write for Rights schrijfactie in Apeldoorns stadhuis

De grote schrijfactie Wright for Rights wordt jaarlijks rond 10 december georganiseerd, voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. Er worden honderdduizenden brieven naar koningen, ministers en presidenten gestuurd en gevraagd een einde te maken aan dit onrecht.

Amnesty International afdeling Apeldoorn doet hier ook elk jaar aan mee. Op vrijdag 10 december kan iedereen tussen 17.00 uur en 21.30 uur brieven of kaarten schrijven in het souterrain van Apeldoorns Stadhuis, Marktplein 1. Werkgroep leden van Amnesty Apeldoorn zorgen voor een kopje koffie of thee met lekkers terwijl je de brieven schrijft of ondertekent. Thuis schrijven kan ook. Er zijn deze middag vanaf 15.00 uur schrijfpakketjes met voorbeeldbrieven af te halen in de foyer van het Stadhuis. Als je niet kan langskomen kan het schrijfpakketje ook thuisbezorgd worden. Stuur dan een mailtje met het adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen kan meedoen en vele brieven, kaarten en handtekeningen dragen bij aan het succes.

Meer informatie vind je op: apeldoorn.amnesty.nl of www.amnesty.nl.  Mochten er in verband met corona wijzigingen zijn, dan vermelden ze dit op de website.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn