RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Write for Rights gaat door in andere vorm

De jaarlijkse grote schrijfactie Write for Rights die Amnesty International in Apeldoorn altijd op 10 december organiseert, wordt vanwege de coronamaatregelen op andere wijze ingevuld. Vrijdag 10 december kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur schrijfpakketjes afgehaald worden in de Regentessekerk, Regentesselaan 14, Apeldoorn. Dus er wordt dit jaar niet, zoals in een eerder bericht was aangekondigd, geschreven in het Stadhuis.

In de Regentessekerk liggen 10 december gratis schrijfpakketjes klaar, om hiermee thuis aan de slag te gaan, voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. U kunt het pakketje ook thuis laten bezorgen door een mailtje met het adres te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het schrijfpakket zitten voorbeeldbrieven, kaarten, een schrijfblok en een pen. Meer informatie is te vinden op www.amnestyapeldoorn.nl of www.writeforrights.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn