RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Woningbrand Anijsstraat snel geblust

De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Anijsstraat in Apeldoorn. De melding kwam iets na 18.10 binnen. De bewoners schrokken nadat er een rook in hun woonkamer hing en een sterke brandlucht werd waargenomen. De bewoners konden zich zelf tijdig in veiligheid brengen. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Een schoorsteen bleek de boosdoener te wezen. De brandweer heeft met een hoogwerker nog het dak geïnspecteerd en de schoorsteen geveegd. Na ongeveer een half uur kon de brandweer retour.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de brandweer in de Anijsstraat moest wezen voor een woningbrand. Een paar huizen verderop woedde eind vorige maand ook al een woningbrand.

De kinderen uit de straat waren onder de indruk van de inzet van de brandweer. En moesten dan ook op de foto met de brandweerwagens.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn