RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wijkboerderijen Apeldoorn zijn inzamelpunt voor recyclebaar materiaal

De wijkboerderijen de Maten en Laag Buurlo in Apeldoorn hebben een duidelijk inzamelpunt voor kleding, frituurvet en kleine oude elektrische apparaten.

Vanwege de ligging van de wijkboerderijen in de Maten en Zevenhuizen is het voor de inwoners van Apeldoorn makkelijk om het materiaal in te leveren bij deze nieuwe recycle units. Oude broeken die we terug zien als theedoek, mobieltjes die worden gebruikt voor trouwringen en frituurvet omgezet tot biobrandstof. Dat zijn nog maar enkele voorbeelden van wat er met het ingeleverde materiaal gedaan kan worden.

Recyclen

Door de boerderijen beschikbaar te stellen voor deze recycle units, wil Accres (beheerder van de wijkboerderijen) het recyclen van materialen stimuleren. De geschikte locatie en toegankelijkheid van de wijkboerderijen maken het tot passende inzamelpunten.

Heb je nog kleding, frituurvet of kleine oude elektrische apparaten liggen? Lever het in bij wijkboerderij de Maten of Laag Buurlo.

Meer informatie over de wijkboerderijen is te vinden op: https://accres.nl/kinderboerderijen/home/

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn