• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wie herkent dit meisje?

.

In de kringloopwinkel in Apeldoorn hebben mijn ouders een ingelijste reproductie gekocht. Dit om er iets anders in te hangen. Achter de reproductie kwam een collage met schoolfoto's tevoorschijn en een hele grote foto van een meisje in een kinderstoel. De school waar de foto's genomen zijn heeft geen oude leerlingeninformatie meer, vandaar dat we nog niet hebben kunnen achterhalen van wie de foto's zijn. (op de klassenfoto zit ze helemaal links) 

(Tekst gaat verder onder de foto's )

Toch zouden mijn ouders het heel leuk vinden als de foto's terugkomen bij het meisje waarvan ze zijn. Misschien herkent iemand van de Martinus van Beekschool het meisje? (Nijmegen of Oss) Alle tips zijn welkom. 

Kunt u helpen, weet u meer? Reageer dan hieronder. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
18:00 tot 19:00