RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wethouder Wim Willems kondigt vertrek aan

Nog even een verrassende mededeling na de bespreking van de Meerjarenprogrammabegroting in de gemeenteraad vanavond in het stadhuis: wethouder Wim Willems stopt per 1 december als wethouder. Willems verlaat na 20 jaar de Apeldoornse politiek en gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur in het bedrijfsleven. Hij gaf aan het vertrek met gemengde gevoelens aan te kondigen.

Na dit nieuws schoof hij nog even aan bij het politieke programma In de Wandelgangen. Daar vertelde hij dat hij niet actief op zoek was naar iets nieuws, maar dat hij gevraagd was voor deze functie. Zelf vertelde hij het nieuws de ochtend voor de besluitvorming van de Meerjarenprogrammabegroting aan de rest van het College van B&W en aan de collega's uit zijn politieke partij Lokaal Apeldoorn. 

Luister hier het volledige interview terug.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn