• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wereldkampioenschap Volleybal vrouwen 2022

Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september tot en met 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. In Nederland zal er in Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam gespeeld worden.

Er doen 24 landen mee aan het toernooi. De deelnemers uit andere landen worden ondergebracht in 30 Gelderse gemeenten. Tijdens de ‘One Year to go’ bijeenkomst bij paleis Het Loo werden deze 30 Gelderse gemeenten benoemd tot Official Team Host.

Iedere gemeente levert in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie een bijdrage om activiteiten op te zetten voor de teams en inwoners. Dat gebeurt in samenwerking met lokale scholen, verenigingen, bedrijven en tijdens het WK ook met het bezoekende land.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn