RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wendy van Dijk geeft yoga clinic bij SOAP festival

Ter afsluiting van deze zinderende zomer organiseert SOAP de eerste editie van het SOAP festival. Het festival vindt plaats op 24, 25 en 26 Augustus. Drie dagen lang eten, drinken en gezelligheid.

De vrijdag staat in het teken van live bands met de Guus Essers band, de BlueZzFighter en Royce, geen onbekenden in Apeldoorn.

Op de zaterdag is er vanaf 14.00 uur een heus Beach Tennis toernooi. Van 19.00 tot 23.30 is SOAP de plek waar onder de titel Soap’s Surprise een verrassend programma wordt gepresenteerd met in ieder geval DJ’s, cocktails en buiten koken.

Op de zondag is er veel ruimte voor de kinderen in de Kids Playground van 10.00 tot 20.00 uur. De voortzetting van het Beach Tennis Toernooi vanaf 12.00 uur en van 12.00 tot 14.00 uur staat Wendy van Dijk op het podium met haar Wendy’s Disq Club om een Yoga clinic te geven voor belangstellenden.

Om middernacht komt er dan en einde aan deze eerste editie. Klik hier voor het uitgebreide programma

Parkeren is gratis en ook met slecht weer gaat het feest gewoon door.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn