• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Weer staking bij verpakkingsbedrijf AFP Apeldoorn

APELDOORN - Personeel van verpakkingsproducent AFP Apeldoorn legt naar eigen zeggen zondagochtend het werk voor 48 uur neer. Het is de tweede staking deze maand. Het personeel wil meer loon, een hogere vergoeding voor ploegendiensten, meer vakantiegeld en een onderzoek naar de werkdruk.

Begin maart legden medewerker het werk al voor 24 uur neer. De directie heeft volgens de stakers 'niet geluisterd' naar de eisen. Nu zijn ze van plan twee dagen lang te staken.

Er zou een bemiddelaar zijn aangesteld, maar volgens het personeel valt er niets te bemiddelen. 'We willen niet alleen meer poen, maar ook respect en fatsoen', valt op een stakingspamflet te lezen.

Bij de Apeldoornse onderneming werken ongeveer 230 mensen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00