RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Weekendafsluiting tussen knooppunten Beekbergen en Waterberg

Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Door deze werkzaamheden is de A50 in de richting van Arnhem afgesloten voor doorgaand verkeer van vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot en met maandag 16 oktober 05.00 uur.

De werkzaamheden zijn het herstellen van het asfalt en het aanbrengen van markering op het vernieuwde wegdek. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten.

De A50 in de richting van Arnhem voor doorgaand verkeer tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg wordt van vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot en met maandag 16 oktober 05.00 uur afgesloten. Er is gekozen voor een weekendafsluiting zodat het veilig, goed en snel kan worden uitgevoerd.

Het verkeer op de A50 tussen knooppunt Waterberg en knooppunt Beekbergen in de richting Apeldoorn heeft geen last van hinder van de werkzaamheden.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A1, A30 en de A12. Weggebruikers vanuit Twente of de Achterhoek in de richting van Arnhem worden omgeleid via de A18/N18 en de A12. Borden die langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website www.rwsverkeersinfo.nl

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn