RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Waylon voor de tweede keer vader

APELDOORN - De Apeldoornse zanger Waylon is voor de tweede keer vader geworden. Afgelopen weekend beviel zijn vriendin Bibi Breijman van hun eerste kindje.

Het dochtertje heeft de naam Teddy gekregen. In een post op Instagram heeft de zanger de geboorte wereldkundig gemaakt. 'Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk', schrijft de zanger.

'We zijn samen nu en dat is wat telt', jubelt Waylon. 'Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten.'

Verder looft hij zijn vriendin ('Jij bent magie! Ik hou van jou') en zijn tienerzoon, die hij kreeg uit een eerder huwelijk. Ook staat er een songtekst van Harrie Jekkers, van het Lied van de Ooievaar

Waylon, die eigenlijk Willem Bijkerk heet, vertegenwoordigde Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival. Hij eindigde op plaats 18.

Zie ook: Waylon wordt voor de tweede keer vader: 'Mooiste trofee van allemaal'
 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn