RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Waylon komt naar Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Apeldoorn strikt voormalig Apeldoorner Waylon om op te treden op het hoofdpodium van het evenement. Het gratis festival is op vrijdag 5 mei vanaf 12.00 uur op het Zwitsalterrein.

Willem Bijkerk - beter bekend als Waylon - komt uit uit Apeldoorn. In 2008 brak de Country & Rock zanger door met zijn album Wicked Ways. En in 2014 kreeg hij veel bekendheid toen hij samen met Ilse de Lange als The Common Linnets voor Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival.

DE LOODS wordt heropend met House Music en er is een foodcourt met verschillende foodtrucks. De rest van de line-up wordt nog bekend gemaakt. Kijk hier voor meer informatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn