RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Warme tweede dag van DELA EK Beach

Op de tweede dag van het DELA EK Beachvolleybal in Apeldoorn, maandag 16 juli, liet de zon zich flink zien op het Marktplein. Zelfs met de warmte weer is het niveau in het stadion op het Marktplein hoog., weet ook Reinou de Haan, projectleider bij gemeente Apeldoorn: ,,Het is bijzonder warm vandaag. Ik vind het knap dat de spelers daar geen last van lijken te hebben, want er worden mooie wedstrijden gespeeld.”

De organisatoren van de verschillende evenementen van Beach in the City zijn blij met de weersvoorspellingen. Vandaag, dinsdag 17 juli, start het namelijk het bedrijventoernooi, de Apeldoorn Business Beachvolleyball Competition. Tussen 18.00 en 20.00 uur gaan de teams op velden op het Marktplein en de Zwitsal de strijd met elkaar aan. Ook begint vandaag de Beach BSO. Leerlingen van verschillende BSO’s uit Apeldoorn komen naar de binnenstad om mee te doen met een sportief en educatief programma rondom het EK Beachvolleybal in Apeldoorn. Op www.beachinthecityapeldoorn.nl staat het programma van de hele beachweek. Vooraf website niet gecheckt? Spreek een van de cityhosts aan die op het Marktplein staat. Het Apeldoornse welkomstcomité heeft informatie over de wedstrijden, Beach in the City en weet voor jou de weg in de stad te vinden.

Vanavond is ook weer een oranje avond. Want zowel de Nederlandse heren Boehlé/Van de Velde, als de dames Stubbe/van Iersel komen dinsdag in actie. Dus get your orange on en juich de teams naar hun de winst! Benieuwd naar het hele wedstrijdprogramma? Neem een kijkje op www.ekbeach.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn