RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouw overvallen in haar woning in Beekbergen

Een 78 jarige vrouw is zaterdagavond in haar woning aan de Hansengraaf in Beekbergen overvallen. Rond 20.00 werd er bij haar woning aangebeld. Toen de vrouw de deur open deed, werd ze overmeesterd door twee in het donker gekleedde mannen. De mannen doorzochten de woning en gingen er met een paar spullen vandoor. De vrouw vluchtte naar bekende waar ze de politie kon bellen. De vrouw raakte tijdens de overval gewond aan haar hoofd. Zij is door een ter plaatse gekomen ambulance behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart in en rond de woning.

De politie heeft een Burgernet bericht uitgegeven waarin wordt gevraagd uit te kijken naar twee mannen, een lange en een kleine man. Een van hen had een zwarte USA trui aan met witte letters. Beide mannen zijn gevlucht in vermoedelijk een witte auto.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn