RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouw (68) gewond bij overval in haar huis

APELDOORN - Een man die zich voordoet als enquêteur overvalt in Apeldoorn een bewoonster (68) van een woning aan de Schoutenveld. De ‘ondervrager’ gaat er met een pinpas van zijn slachtoffer vandoor, nadat hij de vrouw heeft gedwongen haar pincode prijs te geven.

Op enkele plaatsen haalt de man geld van de rekening van de vrouw die hij daarvoor met geweld heeft overvallen. De vrouw heeft daarbij een hoofdwond opgelopen. In het ziekenhuis is ze behandeld.

De politie zoekt een blanke man. Op de dag van de overval van de vrouw in Apeldoorn had hij een baard van enkele dagen. De man droeg een bordeauxrode pet met in wit geborduurde letters N en Y. Die letters staan voor New York Yankees.

Bekijk de beelden.

Verder droeg de man die dag een zwarte jas met capuchon van het merk The North Face en een zwarte rugzak van datzelfde merk. De man heeft een bultje op zijn linkerwang.

Weet je wie deze pinner is? Bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Het zaaknummer luidt: 2019122061. Je kunt ook gebruikmaken van deze link.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn