• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouw (54) overleden bij uitslaande brand in stacaravan

LIEREN - De persoon die in de nacht van maandag op dinsdag omkwam door een uitslaande brand in een stacaravan in Lieren (gemeente Apeldoorn) is een vrouw van 54 jaar uit Eerbeek. Dat laat de politie dinsdagavond weten.

De uitslaande brand woedde op een camping aan de Vinkenkamp. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen, maar kon niet voorkomen dat de stacaravan volledig afbrandde. Daarna werd het lichaam aangetroffen.

De politie maakt nu bekend dat het om een 54-jarige vrouw gaat. Haar familie is ingelicht. Omdat eerder al bleek dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen, beëindigt de politie de berichtgeving in het onderzoek.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn