RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vreemde lucht rond tankstation door brandende blaadjes

De brandweer is zaterdagmiddag 7 juli iets voor 14.00 uur uitgerukt nadat een pompstationhouder aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan in Apeldoorn een vreemde lucht waarnam bij zijn tankstation. Tijdens het opsporen waar de lucht vandaan kwam bleek dit uit de put te komen waarop hij de brandweer inschakelde.

Deze was snel ter plaatse en verrichte metingen. Hieruit kwam niks naar voren, wel roken de brandweerlieden inderdaad een vreemde geur. Veel jongeren die naar het Boschbad gingen stopten om te kijken naar de inzet van de brandweer.

De brandweerlieden kozen er dan ook voor om voor de zekerheid de putdeksel los te maken zodat ze konden kijken of ze dan iets zagen. Al snel bleek dat er blaadjes in brand hebben gestaan in de put wat de vreemde geur veroorzaakte.

De bevelvoerder gaf dit door aan de meldkamer waarna zij retour konden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn