RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voorpremière Book Club en veelbesproken horrorfilm Hereditary te zien tijdens Vue Openlucht Filmfestival

Filmprogramma

Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission Impossible – Fallout, Mamma Mia: Here We Go Again!, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.

De films

Mission: Impossible – Fallout – 17 augustus

Incredibles 2 – 18 augustus

Hereditary – 19 augustus

Wild – 20 augustus

Book Club – 21 augustus

Mamma Mia: Here we Go Again! – 22 augustus

THE MEG – 23 augustus

The Spy Who Dumped Me- 24 augustus

Jurassic World: Fallen Kingdom – 25 augustus

Over Accres Apeldoorn BV

Waar Vue verantwoordelijk is voor de techniek en het programma ligt de organisatie van het filmfestival in handen van Accres Apeldoorn BV. Accres beheert en exploiteert vastgoed met een maatschappelijk karakter. Denk hierbij aan zwembaden, kinderboerderijen, wijkcentra en gymzalen. Ook Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn valt onder de portefeuille van Accres. Accres organiseert voor het 26ste jaar het Openlucht Filmfestival om onder andere de attractiviteit van het Stadspark te vergroten en draagt daarmee bij aan het toeristisch toplandschap van de gemeente Apeldoorn. Dankzij de steun van sponsoren als Altios kan de entreeprijs van het evenement zo laag mogelijk gehouden worden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn