RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voormalig UK-correspondent bezoekt Boekhandel Broekhuis

Voormalig UK-correspondent Tim de Wit bezoekt op 17 september Boekhandel Broekhuis in Apeldoorn. Hier geeft hij een Meet & Greet naar aanleiding van zijn boek ‘Wankel koninkrijk’. Met de bezoekers gaat hij in gesprek over zijn turbulente tijd als correspondent in Groot-Brittannië tijdens de Brexit-periode. Gedurende een jaar was De Wit elke dag te zien op het NOS-journaal.

Tim de Wit vestigde zich 7 jaar geleden als correspondent in het betrekkelijk rustige Londen. Wat volgde was een achtbaan aan politieke gebeurtenissen, geknoei en vooral… chaos. Het land wankelt. En doet dat eigenlijk nog steeds.

In dit boek kijkt De Wit onder de motorkap van het Verenigd Koninkrijk. En wat blijkt: Het piept en kraakt aan alle kanten. Schotland wil weg, in Noord-Ierland rommelt het weer, Boris Johnson liegt er vrolijk op los en zelfs na de Russische invasie in Oekraïne worden oligarchen in Londen maar stukje bij beetje aangepakt. De toekomst na de Brexit is onzeker. Tegelijkertijd hopen de Britten dat het allemaal wel losloopt. Want als ze iets kunnen, dan is het improviseren.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn