RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volleyballers spelen EK-kwalificatieduels in Apeldoorn

APELDOORN - De Nederlandse volleybalmannen spelen het tweede deel van de EK-kwalificatiereeks, van 14 tot en met 16 mei, in Apeldoorn. Tijdens het driedaagse toernooi in Omnisport valt de beslissing in groep A. Op 7, 8 en 9 mei wordt het eerste toernooi gespeeld in Kroatië.

Oranje is ingedeeld met Kroatië en Zweden. De poulewinnaar plaatst zich direct voor het EK, dat van 1 tot en met 19 september wordt gehouden in Polen, Tsjechië, Finland en Estland. De nummer 2 maakt kans om als een van de vijf beste nummers 2 ook door te gaan.

De Nederlandse ploeg speelt op vrijdag 14 mei tegen Zweden en twee dagen later is Kroatië de tegenstander. Volgens de volleybalbond is het nog onduidelijk of er publiek aanwezig kan zijn bij de wedstrijden in Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn