• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Automobilist rijdt voetganger aan, politie doet onderzoek

APELDOORN - Een 26-jarige voetganger uit Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats aangereden door een automobilist. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond. De bestuurder (18) reed het slachtoffer aan op de kruising Kayersdijk/Haringvliet.

Het ongeluk gebeurde rond 03.15 uur. Volgens de politie is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt onderzocht.

De bestuurder van de auto heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau. De politie heeft ook met een getuige gesproken.

De toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00