• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vlammen slaan uit woning, dikke rookwolken te zien

APELDOORN - In Apeldoorn had de brandweer maandagmiddag de handen vol aan een flinke brand in een woning aan de Deventerstraat. De vlammen sloegen uit het dak van de woning.

De hulpdiensten kregen rond 16.10 uur een eerste melding van de brand. De brandweer ging met onder meer een hoogwerker richting de woning, waar inmiddels flinke rookwolken te zien waren. Korte tijd later waren er ook buiten vlammen te zien.

Blussen lastig door hitte

De brandweer bestreed het vuur eerst van binnenuit, maar door de hitte was dat lastig. Daarom schakelden brandweerlieden later over op blussen van buitenaf, meldt de veiligheidsregio. De Deventerstraat werd afgezet.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Naar beneden gesprongen

Ambulancemedewerkers controleerden vijf personen op verwondingen, maar zij hoefden niet naar het ziekenhuis. Volgens een fotocorrespondent konden enkele personen aan de brand ontkomen door naar beneden te springen en belandden ze daarbij bovenop een geparkeerde auto.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie doet daar onderzoek naar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn