• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grote brand in magazijn vol kleding

APELDOORN - Op een bedrijventerrein in Apeldoorn woedde zondagavond een brand in een magazijn vol kleding. Het vuur ontstond in een coniferenhaag en sloeg al snel naar binnen.

De brand werd even voor 20.30 uur opgemerkt in een haag aan het Jean Monnetpark. De vlammen sloegen al snel uit een groot pand, waarin een modegroothandel is gevestigd. Er werden meerdere blusvoertuigen, een watertankwagen en een hoogwerker ingezet om het vuur te bestrijden.

Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.

Brand meester

Na ruim twee uur blussen werd het sein brand meester gegeven. Het nablussen kan nog wel even duren, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Tekst gaat verder onder de foto.

Afbeelding
De ochtend na de brand. Foto: Omroep Gelderland

De brandende kleding veroorzaakte veel rook. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te zetten.

Veel bekijks

De brand trok veel bekijks, meldt een correspondent. De politie riep mensen op om weg te gaan, omdat ze de doorgang voor de brandweer versperden.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Maandagochtend wordt er sporenonderzoek gedaan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00