RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vier Pasen in Theater Orpheus

In Theater Orpheus is er tijdens de paasdagen genoeg te doen. Van De Passie tot Brandweerman Sam, er is voor iedereen wat wils. 

Orpheus heeft de Matthäus Passion en Jesus Christ Superstar gecombineerd tot een nieuwe muziektheatervoorstelling: De Passie. De 2 stukken hebben de verhaallijn gemeen: beide stukken vertellen over de laatste dagen van Jezus, die volgens de overlevering vlak voor het huidige Pasen werd gevolgd, veroordeeld en ter dood gebracht. Op zaterdagavond 1 april gaat deze vernieuwde voorstelling van De Passie in première en de voorstelling is te combineren met een driegangendiner in Restaurant 055 van Orpheus. Op zondag 2 april is een middagvoorstelling.

 

De middag van Tweede Paasdag is voor kinderen vanaf 2 jaar (en hun familie) komt Brandweerman Sam en De Verloren Piratenschat naar Orpheus. Een avontuur met piraten, reddingsacties, schatten en humor. Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een meet & greet. Voor de bezoekers van Brandweerman Sam en Misfit de Musical houdt Orpheus ook een kleurplatenactie. Kleur, knip en plak je wild met de kleurplaten en misschien win je wel vrijkaarten.

 

Misfit de Musical is ook te zien op Tweede Paasdag. De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen nu Misfit naar het theater met een eigen musical. het verhaal gaat over Julia die van Amerika naar Nederland is verhuist. Ze wordt al snel als een ‘Mistfit’, een buitenbeentje, bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Gaat Julia haar weg vinden? Daar kun je achter komen door op maandag 10 april naar de musical te gaan.

 

Klik hier voor het hele programma.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn