RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

[VIDEO]’Eigenwijs Eigentijds Onderwijs’ thema Tegenlicht Meetup

De organisatie van de Tegenlicht Meetup maakte in samenwerking met Creating Heroes het bovenstaande aankondigingsfilmpje. ,,In Apeldoorn zijn zo’n 71 basisscholen, 19 vestigingen van voortgezet onderwijs en natuurlijk ook speciaal onderwijs”, meldt Wilco Westrik. ,,Daar gaan we het overhebben 20 juni, de toekomst van het onderwijs. Waarvan leren de leerlingen nou het meeste?

Voor de pauze nemen twee sprekers de bezoekers mee in hun gedachtenwereld over waar het onderwijs aan moet voldoen, wat er gemist wordt en waar sprake is van interessante nieuwe benaderingen. Zo geeft het Walhallab uit Zutphen ons een beeld hoe zij in hun onderwijsvorm leerlingen voorbereiden op de uitdagingen van hun toekomst.

Leerlingen zelf regie laten voeren over hun ontwikkeling? Wilma ter Riet van Innova zal ons vertellen hoe het Stedelijk Lyceum in Enschede met behulp van de Learning Portal van Kunskapsskolan hier invulling aan geeft.

De werkgroep Meetup055 nodigt geïnteresseerden uit om mee te praten. De inloop is vanaf 19.30 uur. Gratis tickets zijn te verkrijgen via Eventbrite.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn