RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO: Man crasht met auto in voortuin Apeldoorn

APELDOORN - Heftige beelden uit Apeldoorn, daar is zondagavond een auto met volle vaart tegen een woning gereden. Het voorval is gefilmd met een beveiligingscamera.

Op de beelden is te zien hoe een BMW de hoek om komt rijden. De bestuurder lijkt daarbij de macht over het stuur te verliezen en crasht in volle vaart tegen een woning aan de Kayersdijk in Apeldoorn. 

Volgens de bewoner zijn er verder geen gewonden gevallen. 'Mijn moeder en zusje waren thuis en die zagen de auto zo aankomen. Gelukkig is ie tegen de muur aangereden, want 10 centimeter verder was ie zo de woning ingereden.' Volgens de bewoner was de bestuurder dronken en zette hij het na de crash op een lopen. 'Mijn vader en buurman zijn er achteraan gegaan en hebben hem vastgehouden totdat de politie er was.'

Bekijk hier de beelden:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn