RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

[VIDEO] De binnenstad is een plaat(je)

CD’s, DVD’s, Blue Ray’s en natuurlijk LP’s. Allemaal waren ze gisteren (zondag 10 juni) te vinden tijdens de eerste ‘Langste Platenmarkt’ in Apeldoorn. De binnenstad stond vol met kraampjes en daar werd druk tussen gestruind.

Het was een warme middag en dus zagen veel mensen hun kans schoon: op naar het centrum. Grote bakken gevuld met muziek, van de jaren’50 tot nu. De genres variërend van pop tot hardrock, van blues tot reggae. En daarna, of tussendoor, even een terrasje pakken. Met live muziek op de achtergrond. Een man die platen verkocht was enthousiast over de eerste editie: ,,Geweldig hoe het er hier aan toegaat. Je ziet alles voorbijkomen. En dat kun je aan dit kraampje zien. Ik heb van alles hier liggen. Bekend of niet.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn