RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO | Bouwvakkers urenlang vast in hoogwerker

DEVENTER - Twee medewerkers van Aannemingsbedrijf Draisma in Apeldoorn hebben donderdag urenlang vastgezeten in een hoogwerker. De bouwvakkers waren bezig nieuwe dakpannen aan te brengen op een woning in Deventer, toen er een storing optrad in de hoogwerker waarin ze zich bevonden.

De hoogwerker kon nog wel naar rechts en naar links worden verplaatst, maar niet langer naar boven of beneden. De twee schakelden een monteur in, die er echter niet in slaagde de storing te verhelpen. Opgetrommelde brandweerlieden wisten de mannen uiteindelijk met een eigen hoogwerker uit hun benarde positie te bevrijden.  

Bekijk hier de beelden (de tekst gaat verder onder de video):

Klus nog niet af

De mannen bleven ongedeerd en zagen volgens een videocorrespondent de lol van het voorval wel in. Angstig waren ze niet. 'We zaten niet in spanning, nee. Maar op een gegeven moment duurt het wel te lang. Dan moet je toch maatregelen nemen', zegt Gerrit Hazegeler, die met collega Tom Hols urenlang op grote hoogte vertoefde.

Het was voor beide mannen de eerste keer dat ze vast kwamen te zitten in een hoogwerker. 'En ik hoop ook de laatste keer', voegt Tom toe. Door de storing van hun verreiker hebben de twee hun herstelwerkzaamheden aan het dak niet kunnen afronden. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn