RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veteranendag voor het eerst in de markthal

De gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst, ondersteund door het Comité Veteranendag Apeldoorn-Epe-Voorst, houden op vrijdag 19 april voor de 16de keer de regionale veteranendag. Dit keer vindt de dag plaats in de markthal op het Marktplein in Apeldoorn van 16.30 tot 19.30 uur.

Hieraan voorafgaande vanaf 15.30 uur is de gelegenheid om een static show van defensiematerieel te bekijken en zullen de Pipes & Drums City of Apeldoorn een optreden verzorgen. Veteranen, ook de nog actief dienende veteranen, die geregistreerd staan bij het Veteraneninstituut krijgen een formele uitnodiging op het huisadres om samen met partner of begeleider deze dag bij te wonen.

Veteranen die zich niet hebben geregistreerd zijn ook van harte welkom, maar krijgen geen formele uitnodiging. Registratie bij het Veteraneninstituut kan men doen op telnr. 088-3340050. Geen uitnodiging, maar toch graag komen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De dag zal bestaan uit een officieel gedeelte gevolgd door een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje waar men oude maten kan ontmoeten. Rond 18.00 uur zal er een maaltijd worden geserveerd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn