• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vernieling en poging tot brandstichting bij kebabzaak

APELDOORN - Bij een kebabzaak aan de Adelaarslaan in Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag geprobeerd brand te stichten. Met een stoeptegel is een ruit vernield, waarna geprobeerd is brandende vloeistof naar binnen te gooien.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder.

Een voorbijganger sloeg rond 5.20 uur alarm omdat er een zwarte veeg op de ruit zat en er rook in het pand stond. Toen de brandweer arriveerde was het vuur al uit.

Mustafa Aygün is manager van de zaak en zegt geen idee te hebben wie dit gedaan heeft. "Wij hebben geen vijanden dus ik snap er niets van," zegt hij terwijl de zaak aan het begin van de middag gewoon weer open is. Klanten komen wat te eten halen. "Wij hebben al jaren een aantal zaken in Deventer en daar hebben we dit nog nooit meegemaakt."

De politie heeft met meerdere wagens in de omgeving gezocht naar verdachten. Of er aanhoudingen zijn verricht, is niet bekend.

De politie hoopt op tips van getuigen. De kebabzaak is sinds 11 maart open.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn