• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vermiste Zoran is terecht: 'Hij leeft, ik ben enorm opgelucht'

APELDOORN - Zoran Ilic is terecht. De 40-jarige Apeldoorner werd maandag aangetroffen in de woning van zijn schoonvader. 'Hij leeft. Ik ben enorm opgelucht', vertelt zijn vrouw Vesna.

Volgens haar is Zoran in verwarde toestand aangetroffen in de woning. 'Hij heeft de afgelopen week niet gegeten en heeft blauwe plekken. We zijn onderweg naar het ziekenhuis om hem na te laten kijken.'

De schoonvader van Zoran is momenteel op vakantie. 'Hij is waarschijnlijk door een raam naar binnen gegaan.' Toen hij maandag een raam van de woning opende, werd hij gezien. Vesna kreeg een telefoontje en even later trof ze haar man, tot grote opluchting, weer aan. 

Er werd zondag met twaalf honden in het Zuiderpark in Apeldoorn naar de man gezocht. Dat leverde toen niks op.

Zie ook: Vrouw vermiste Zoran ten einde raad: 'Hij gaat echt nooit weg'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Lost in Music
22:00 tot 24:00