RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verlaten restaurant pronkt langs A50, maar voor hoelang nog?

BEEKBERGEN - Bij truckparkeerplaats Beekbergen Zuid langs de A50 staat een restaurant waar vrachtwagenchauffeurs hun eten en drinken halen. Maar iets verderop staat nog een restaurant, waar niks meer te halen valt.

Er staat namelijk een verlaten restaurant daar, is te zien in het Omroep Gelderland-programma Straal Voorbij. Althans, er is niet heel veel meer over van het gebouw. De muren zijn nog te zien, maar een dak zit er niet meer op. 

Wie goed kijkt, ziet drie verschillende soorten vloeren in het restaurant. Alle drie staan ze voor een bepaalde periode. De oudste vloer moet van het AC Restaurant zijn. Daarna kwam restaurant De Goudreinet er. En het meest recente restaurant wat daar zat, was het chinees Wokrestaurant. 

Een nieuw restaurant? 

De plannen zijn om alles binnenkort weg te halen. Een projectontwikkelaar biedt het terrein aan, en er zouden verschillende partijen belangstelling voor hebben. Maar vooralsnog is er nog geen definitief plan bekend.

Bekijk de hele uitzending van Straal Voorbij

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn